Филтър
бездимна Гу Гван мокса Dongbang DB208A
Бездимната Гу Гван мокса може да бъде използвана с втулките за игли за акупунктура или по отделно в мокса печки. Всяка пръчица е куха по средата. Тази мокса може да се използва с поставките DB209 . Размерът на пръчиците е 26x7 мм. Всяка кутийка съдържа 200 бройки пръчици.

19,95 BGL*
бездимна иглена мокса MXMN4
- конуси от бездимна мокса на въгленова основа - всяко конусче има дупка по средата и може да се надене на иглата става само за игли от корейски и японски тип с метални държачи - височина: 15 мм - диаметър: 12/9 мм - времетраене на горене: около 15 минути - опаковка: 100 бр.

19,95 BGL*
бездимна самозалепваща се мини-мокса Meridius ME207
Тези бездимни мокса пръчици са с отвор по средата и са на въгленова основа. Така те създават много малко дим и аромат по време на прогряването. Бездимните мокса пръчици DB207 са с лепяща се основа и са готови за употреба. Типичното им използбване е в су-джок терапията, но те могат да бъдат прилагани не само на ръката но и за мокстибуция и на други части на тялото. Топлината която излъчват е мека и приятна. Опаковка: 180 броя

39,00 BGL*
Гу Гван мокса Dongbang DB208
Гу Гван мокса може да бъде използвана с втулките за игли за акупунктура или по отделно в мокса печки. Всяка пръчица е куха по средата. Тази мокса може да се използва с поставките DB209 . Размерът на пръчиците е 26x7 мм. Всяка кутийка съдържа 200 бройки пръчици.

13,91 BGL*
Гу Гван мокса–дълга DongBang DB208B
Гу Гван моксата може да бъде използвана с поставките DB209, с лъвови топлинки (lion warmer) или по отделно в мокса печки. Всяка пръчица е с отвор по средата. Размерът на пръчиците е 105x7 мм. Всяка кутийка съдържа 80 бройки пръчици.

17,90 BGL*
иглена мокса DongBang BN206
цилиндърчетата са произведени от висококачествена отлежала мокса за всички видове акупунктурни игли с метална дръжка размер: 17x9 мм опаковка: 200 бр.

24,90 BGL*
мокса печка кутия от дърво BN2005
Мокса-кутията служи като печка за програвяне с мокса. Моксата може да бъде под формата на вълна или начупени части от мокса пури. Така може да бъде използувана също с бездимна въгленова мокса. Кутията се използва за по-продължително прогряване на по-големи площи на тялото. Във вътрешността се намира една много финна метална решетка, която не позволява на пепелта да падне вярху тялото. Чрез един страничен отвор може да се регулира притокът на въздух, така че да се влияе на толинното дейстиве. При напълно отворено положение е максималното топлинно действие и обратно. Във вътрешноста кутията е изолирана с метално фолио, което помага топлината да не се итлъчва навън, а да остане във вътрешността на кутията. Отварянето и затварянето се извършва с плъзгащ капак. За по-голяма сигурност мокса кутията може да бъде закрепена с помоща на еластично коланче. nразмери: 105x105x80 мм

29,00 BGL*
мокса печка от дърво за 1 мокса пура MXB1
Кутиятa за мокса MXB1 е изработена от дъррво. Капакът се закрепя с магнити и може да се сваля. Облицован е с метал за да отразява топлината. Тази мокса печка е предназначена за работа с мокса пури с диаметър до 20 мм. Във вътрешноста на печката се намира метална решетка, която предпазва от гореща пепел. На двете страни на кутията има приспособления за закачване на притискашо коланче, с което кутията може да бърде фиксирана допърлнително. Странично се намират две дупки за циркулацията на върздуха. размери: 11,5 x 8,5 x 8,2 см.

14,90 BGL*
мокса печка от дърво за 2 мокса пури MXB2
Кутиятa за мокса MXB2 е изработена от дъррво. Капакът се закрепя с магнити и може да се сваля. Облицован е с метал за да отразява топлината. Тази мокса печка е предназначена за работа с 2 мокса пури едновременно с диаметър до 20 мм. Във вътрешноста на печката се намира метална решетка, която предпазва от гореща пепел. На двете страни на кутията има приспособления за закачване на притискашо коланче, с което кутията може да бърде фиксирана допърлнително. Странично се намират две дупки за циркулацията на върздуха. размери: 135 x 9,5 x 8,5 см.

19,95 BGL*
поставка и гъсач за мокса BN2008
Използва се за безопасното поставяне и гасене на мокса пури и пурети. Солидна тежка метална поставка (4 см. височина)

9,90 BGL*
пурети от чиста корейска мокса DB205
Мокса пуретите DongBang DB205 са изработени от високо качествена корейска мокса. Размерът на всяка пурета е 120x9 мм. В опаковката се съдържат 20 пурети.

26,95 BGL*
пури от мокса Nien-Ying DBA266
пури от мокса смесена със специални билки (Rhizoma Alpineiae Officinarum, Ramulus Cinnamomi, Radix Angelicae Pubescentis, Radix Angelicae Dahuricae). Размерът на пурите е 200x18 мм. Те могат да бъдат използвани с поставките и гъсача за мокса. Всяка кутийка съдържа 10 броя пури.

10,95 BGL*
пури от мокса Tai-Yi DBA265
пури от мокса смесена със специални билки (Rhizoma Et Radiz Notopterygii, Radix Aucklandiae, Radix Angelicae Dahuricae, Radix Salviae Miltiorrhizae). Размерът на пурите е 200x18 мм. Те могат да бъдат използвани с поставките и гъсача за мокса. Всяка кутийка съдържа 10 броя пури.

10,95 BGL*
пури от чиста мокса DBA264
Мокса пури от чиста мокса. Размерът на пурите е 200x18 мм. Те могат да бъдат използвани с поставките и гъсача за мокса. Всяка кутийка съдържа 10 броя

9,90 BGL*
самозалепваща мокса Dongbang DB204
самозалепваща мокса DongBang DB204 (health preserving moxa) специална мокса (23 мм. диаметър) със самозалепваща се основа и с особенно меко топлинно действиеЗа допълнително намаляване на топлинното влияние могат да се използват съответните междинни плочки.Всяка кутия съдържа 30 самозалепващи се цилиндърчета и един лист с 30 самозалепващи се плочки за термоизолация.

34,50 BGL*